Rygte. iPhone 8 bliver forsinket

Flere rygter på nettet peger på at iPhone 8 først kommer til november eller december.

For en uge siden skrev netmagasinet Economic Daily News, at iPhone 8 muligvis bliver forsinket. nu følger flere uafhængige rygter op på nettet, der alle handler om en mulig forsinkelse af den ventede jubilæums-model, der også går under navnet iPhone X.

Angiveligt skulle Apple have indtil flere problemer med underleverandører, som ifølge rygterne ikke kan levere nok komponenter til den nye iPhone 8. Eks. skulle der være problemer med den nye 3D-sensor ligesom der er flere rygter om problemer med skærme og lamineringen af de nye skærme.

Det hele er dog fortsat rygter og dermed ikke noget man skal lægge for meget i. Apple ventes fortsat at præsentere den nye iPhone 8 til september med muligt startsalg i løbet af efteråret. ingen rygter peger dog på at den nye iPhone kommer til salg senere end december, så de første heldige ejere skulle kunne nå at købe en ny iPhone inden jul.

Apple ventes i øvrigt at frigive iOS 11 sammen med den nye iPhone 8.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.