Sådan søger du i Mail, Beskeder og Noter på iOS

Det kan være du ved det allerede, men hvis ikke så læs med her og lær hvordan du søger i Mail, Beskeder og Noter på iOS.

Apple har historisk set haft ry for at lave meget intuitive styresystemer, men det er ikke alle funktioner i det nye iOS der er lige nemme at finde. Her på redaktionen får vi ofte mails fra frustrerede brugere, som ikke kan finde ud af at søge i eks. Mails på iOS.

Det er dog ret let både at søge i Mails og den samme funktionalitet virker også i beskeder til SMS’er og iMessages og endda i Noter.

For at få det til at virke i Mail skal du bare åbne app’en og gå ind i en af dine indbakker i Mail. Her skal du trykke på en af dine mails på listen og endelig holde fingeren nede mens du trækker nedad på skærmen. Dette åbner et søgefelt foroven. Det er muligt at det kræver et par forsøg før du mestrer teknikken og får søgefeltet frem. Funktionen kan ikke aktiveres når du åbner en enkelt mail, men kun på listen over dine mails i indbakken.

Samme funktion virker som sagt i beskeder, og Noter, men også kun når du er ude på forsiden med listen over dine SMS’er eller iMessages eller Noter i Noter-app’en. Man kan altså ikke aktivere søgefeltet når du først har åbnet en enkelt besked.

 

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.

Tags:
2 Comments