Smarte produkter med Wifi til dit køkken

Det britiske firma Smarter er klar med nye udgaver af to meget smarte køkkenmaskiner og en lille ny dims er på vej.

Skal du have sat gang i det intelligente hjem for alvor, så kan du nu mere end bare lege med lamper og temperaturmålere og sensorer. Du kan nemlig også købe den nyeste udgave af iKettle, en Wifi-opkoblet elkedel, der ifølge producenten sparer dig for op til dages ventetid om året på at vandet skal koge. iKettle understøtter naturligvis din iPhone og iPad og kan programmeres til eks. en bestemt temperatur ligesom du kan starte og styre den fra andre rum og få besked når dit vand er klar. iKettle har endda en indbygget vandmåler.

Specifikationer:

 • Wireless 802.11 b/g/n
 • WPA/WPA2
 • Kræver en 2.4ghz router
 • 220-240V~ 50/60Hz
 • 2500-3000W
 • Kapacitet: 1,5 liter

Er du mere til færdiglavet kaffe end bare varmt vand så er Smarter Coffee sikkert lige dig. Her får du en Wifi-kaffemaskine, der kan sikre at du altid vågner til duften af friskbrygget kaffe eller du kan fjenstyre den udefra, så kaffen er klar til dig og dine gæster når du kommer hjem. Den spiller naturligvis også med din iPhone eller iPad via den medfølgende app.

Specifikationer:

 • Wireless 802.11 b/g/n
 • WPA/WPA2
 • Kræver en 2.4ghz router
 • 220-240V~ 50/60Hz
 • 900-1050W

Den nyeste dims fra Smarter er et overvågningskamera til dit køleskab. Det såkaldte FridgeCam gør det muligt via en app at koble op og se ind i dit køleskab udefra. så det bliver nemmere lige at tjekke om du har det du skal bruge i køleskabet før evt. indkøb. Produktet er endnu ikke officielt på markedet, men kan bestilles hos Smarter hvor de andre produkter også kan købes.

Det nye Smarter FridgeCam

 

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.

2 Comments