Swatch må ikke tikke som Apple

Apple sagsøger nu den kendte urproducent for at tikke på en upassende måde.

Swatch er i fuld gang med en kampagne for deres egne ure under sloganet “Tick Different” og det er Apple, der nu sagsøger Swatch for misbrug af et ældre Apple-slogan, ikke helt glade for at de gør.

Det er naturligvis det gamle “Think Different”-slogan, som i en længere årrække var Apples officielle slogan. Det populære slogan blev dengang brugt sammen med en række kendte figuerer, bla.a Albert Einstein.

Swatch CEO Nick Hayek afviser at Swatch har kopieret fra Apples slogan og henviser til en Swatch-kampagne fra 80’erne fra Swatch.

Det gamle Apple-slogan Think Different løb i reklamer fra 1997 til 2002.

Det er langtfra første gang at de to kamphaner er ope at toppes. Tidligere har Swatch bl.a. fået trademark på “one more thing,”en sætning de fleste nok forbinder med Steve Jobs, ligesom Swatch ved flere lejligheder har forsøgt at få nedlagt forbud mod ordet iWatch, der dog blev irerelevant, da Apple i stedet valgte Apple Watch. Måske Apple skulle have gået med Apple Swatch!

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.