Today at Apple: Nye oplevelser i Apple Stores

Apple lancerer nyt undervisningskoncept i sine Apple Stores over hele verden.

Fra og med maj måned vil man i alle Apple Stores globalt kunne nyde godt af en række sessions, foredrag og undervisningsseancer med Apple-eksperter, kunsterne, bl.a. musikere og grafiske designere, der under sloganet “Today at Apple” vil forsøge at berige de besøgende kunder og naturligvis også tiltrække nye kunder til butikkerne.

Apple vil bl.a. med Today at Apple holde events for både grupper og individuelle, bl.a. med specialarrangementer for børn eller for dem der vil lære at kode. Der vil i alt være mere end 60 forskellige sessions indenfor forskellige kreative områder, fortæller Apple.

“At the heart of every Apple Store is the desire to educate and inspire the communities we serve. Today at Apple’ is one of the ways we’re evolving our experience to better serve local customers and entrepreneurs. We’re creating a modern-day town square, where everyone is welcome in a space where the best of Apple comes together to connect with one another, discover a new passion, or take their skill to the next level. We think it will be a fun and enlightening experience for everyone who joins”, siger ,” Angela Ahrendts, Apple’s senior vice president, Retail.

En af de første butikker der står klar til at anvende det nye koncept er den nye og store flagskibsbutik i Dubai Mall i De Forenede Arabiske Emirater.

Du kan læse mere om Today at Apple via dette link.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.