Guide: Sådan laver du en boot-disk til macOS High Sierra

Skal du have lavet en kopi af Apples nyeste styresystem macOS High Sierra på eks. en lille USB-disk er det ret enkelt hvis du følger denne guide til kopiering af macOS.

DiskMaker X er nemt at bruge og laver lynhurtigt en boot-disk med macOS High Sierra, som du kan anvende på alle dine computere eller til at geninstallere macOS High Sierra på en Mac når du evt. skifter til en ny harddisk.

Start med at hente macOS High Sierra i Mac App Store, det er ganske gratis. Selve installeren er sikkert blevet slettet efter du har installeret macOS High Sierra, men i Mac App Store kan du hente macOS High Sierra ned igen. Du finder macOS High Sierra under Køb eller ved at søge efter det alt efter om du allerede har installeret det tidligere på samme konto i Mac App Store. Normalt hentes macOS High Sierra ned på din computer i mappen Programmer og her kan det også ligge allerede.

Herefter åbner du blot Diskmaker X, der automatisk finder dit macOS High Sierra-installationsprogram. Ellers kan du selv vælge hvor programmet ligger. Herefter laver du blot din boot-disk, helt enkelt.

Inden du går i gang med at vælge hvilken boot-disk du vil kreere, skal du også have din boot-disk koblet til din Mac-computer.

Systemkrav til din boot-disk: min. 8 GB USB thumb drive, et USB, Firewire eller Thunderbolt-drev eller et SD-kort med min 8GB.

Programmet sletter al data på din disk når du laver en boot-disk, det er derfor en fordel at vælge en billig USB thumb fremfor en ekstern harddisk på eks. 1TB eller mere.

Bemærk at versionen nedenfor kun virker med macOS High Sierra.

Hent DiskmakerX.

© 2017, maczonen.dk. All rights reserved.

2 Comments