Få din næste iPhone og Mac på abonnement

Ifølge en analytiker kan vi forvente ny forretningsmodel fra Apple.

Apple kan muligvis være på vej med nyt koncept, der gør det muligt at abonnere på både software, tjenester og hardware.

Dermed kan det være at du i fremtiden både kan få en ny iPhone eks. hvert andet år, en ny Mac hvert tredje eller fjerde år, løbende opdatering af software og adgang til Apples tjenester, som Apple Music, for at fastsat månedligt beløb.

Fordelen ifølge analytikeren er, at Apple dermed vil kunne fordele indtægterne mere løbende hen over året i stedet for at de ligger i særlige peakperioder når nyt udstyr frigives. Det ville give Apple langt mere stabilitet og ro til at udvikle nye produkter ligesom det muligvis også vil være attraktivt for mange brugere at vide at de altid har det nyeste udstyr fra Apple. 

Om Apple så kan finde på at levere sådan en løsning er dog uvist. Det er indtil videre blot spekulation fra en enkelt analytiker ifølge Wall Street Journal.

 

© 2018, maczonen.dk. All rights reserved.