Sådan får du gratis adgang til 340 internationale magasiner

Med ny gratis app får du adgang til bl.a. Wired, Rolling Stone Magazine og Alt om Data gratis, samt et væld af både e-bøger og lydbøger.

Med den gratis app rbdigital, er det ganske gratis at læse 340 internationale magasiner på dine enheder, foruden adgang til både at lytte og læse en række engelsksprogede bøger. Det er de danske biblioteker der tilbyder servicen via app’en rbdigital.

For at komme i gang skal du blot gå ind på dit bibliotek og finde sektionen med rbdigital. Herefter opretter du dig blot som bruger og logger ind på din Mac eller henter den gratis app i App Store og logger ind.

Kan du ikke finde rbdigital på dit biblioteks hjemmeside, så søg på rbdigital og bibliotek i Google.

Se liste over alle tilgængelige magasiner via rbdigital.

© 2018, maczonen.dk. All rights reserved.