Her er systemkravene til iOS 12

Apple forventes at være klar til at udgive den endelige version af iOS 12 i løbet af september og der er gode nyheder til ejere af ældre enheder.

Har du en ældre iPhone eller iPad så er der masser af god grund til at opdatere til iOS 12 når det udgives i løbet af september måned. Apple hr nemlig optimeret systemet og de indbyggede apps, så det hele kører meget hurtigere. I nogle tilfælde op til 70 procent hurtigere end tilsvarende processer i iOS 11.

Systemkravene til iOS 12 er heller ikke øget, men er de samme som til iOS 11.

Det betyder at iOS 12 virker med iPod touch 6th generation, iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air, iPad Air 2, iPad 5fth generation, iPad 6th generation, samt alle iPad Pro og iPhone 5S eller nyere inkl. iPhone SE.

© 2018, maczonen.dk. All rights reserved.