Rygte: Apple er endelig på vej med trådløs oplader

Apple er snart klar med en ny AirPower wireless charging pad.

I det meste af et års tid har der været spekuleret i hvorvidt Apple var på vej med en ny trådløs lademåtte eller om denne var blevet droppet. Nu tyder flere rygter på at Apple langt om længe er ved at være klar til at masseproducere enheden, der sandsynligvis betyder, at den rammer butikkerne til sommer.

Den nye Airpower-enhed skal ifølge flere rygter produceres af Luxshare Precision, som allerede producerer USB-C-kabler og AirPods for Apple. Rygtet peger på, at Luxshare Precision er gået i gang med en såkaldt masseproduktion i sidste uge af de trådløse QI-opladere til Apples enheder.

Airpower blev første gang vist frem ved et Apple-event i september 2017 men siden er der ikke sket ret meget andet en masse spekulationer omkring problemer med udviklingen af enheden.

Airpower forventes at være kompatibel med iPhones fra 2017 og nyere samt Apple 3 og nyere.

© 2019, maczonen.dk. All rights reserved.