Musesalg fordoblet for Apple

MagicMouse

Apple har fordoblet salget af computermus i USA efter frigivelsen af Magic Mouse.

Tallene kommer fra NPD Group, som har analyseret salget af mus i november måned i USA.

Magic Mouse får dermed æren for art Apple i november måned fik en markedsandel på ti procent hvad angår mus. Medregnet er ikke, at musen leveres som standard med de nye iMacs, de kommer udover NPDs fine tal.

Apple er dog stadig en lille spiller på musemarkedet i USA. Markedet domineres af Microsoft og Logitech og Apple gør ikke meget for art ændre på denne situation med sin beslutning om ikke at understøtte Windows fuldt ud.

I følge analytiker Stephen Baker fra NPD ventes interessen for Magic Mouse også at flade ud i de kommende uger, som tilfældet har været med flere andre produkter, deriblandt Time Machine, som også fandt et naturligt leje efter 8 til 10 uger på toppen.

© 2009, https:. All rights reserved.