Steve Jobs får igen en dollar

SteveJobsevent

Apples CEO Steve Jobs har igen i år fået en dollar i regulær løn fra Apple.

Jobs nyder dog godt af muligheden for at at kunne flyve med privatfly i arbejdsøjemed, noget han dog ikke har gjort ret meget i det forgangne år på grund af sygdom. Jobs har nemlig kun kostet 4000 dollars i år, mens jetflyet kostede 871.000 dollars i 2008.

Jobs behøver heller ikke være ked af sin økonomi i finanskrisen. Applechefens Appleaktier er nemlig godt 1,1 milliarder dollars værd og alligevel har han ikke solgt ud af dem i mange år. Jobs har ikke modtaget aktier siden 2003 fra Apple.

Udover Apple er Jobs også den største enkeltstående aktionær hos Disney. Jobs del af Disney på 7,4 procent af aktierne giver ham netop nu en værdi fra Disney alene på 4,5 milliarder dollars.

© 2009, https:. All rights reserved.