Apple frigiver fire nye softwareopdateringer

MacPro

Apple har netop frigivet fire ny softwareopdateringer, deriblandt firmware til Mac Pro.

Apple har nemlig frigivet Mac Pro EFI Firmware Update 1.4 til Mac Pro (Early 2009). Den nye opdatering løser en række problemer blandt andet lagringsoptimering i Windows XP til Boot Camp-brugere samt bedre stabilitet i forbindelse med boot-processen.

Xserve EFI Firmware Update 1.2 gør det samme for Xserve som ovenstående, mens Unitor Family Driver 2.5 løser et problem med flere samtidige Unitors. Opdateringen giver støtte til følgende MIDI interfaces:  Unitor8 , AMT8  og MT4.

Sidst har Apple også frigivet Firmware Restoration CD 1.8 der kan bruges til at genoprette firmware der er forkert installeret eller på anden vis behæftet med fejl. Du finder yderligere dokumentation via links ovenfor.

© 2010, https:. All rights reserved.