Apples nye Tablet hedder måske ikke iSlate

AppleeventTablet

Et nyt navn til Apples kommende Tablet er opdaget i Canada, nemlig navnet iPad.

Som med navnet iSlate, er det igen selskabet Slate Computing, der står som ejer af navnet. Slate Computing er et af de dækselskaber Apple benytter når man ønsker at registrere nye navne og websteder uden at vække for meget opmæksomhed.

Modsat det noget underlige navn iSlate er iPad registreret fornylig, nemlig i juli 2009, mens iSlate er fra 2007. Dermed er der altså mulighed for at Apples kommende tablet skal hedde iPad.

I følge en række personer tæt på Apple, så registerer Apple også iPad i flere andre lande netop nu. I USA får man dog lidt flere problemer idet Fujitsu ejer navnet der. Fujitsu benytter iPad som et såkaldt “point-of-sale device” i selskabets butikker, men det menes ikke at blive et problem for Apple, der også fik lov at benytte navnet iPhone, der dengang var ejet af Cisco.

Apple afslører nye produkter den 27. januar.

© 2010, https:. All rights reserved.