Firefox 3.6 klar

firefox

Mozilla er nu klar med en endelig version af webbrowseren Firefox i version 3.6.

Mozilla Firefox 3.6 byder på en række spændende nyheder, blandt andet mere effektiv beskyttelse mod tredjepartsprogrammer og plugins, der kan være en sikkerhedsrisiko, forbedret håndtering af javascript hvilket giver bedre hastighed og hurtigere opstart af browseren, mulighed for at køre scripts asynkront, så sider loader meget hurtigere, samt understøttelse til de nye DOM- og html 5-specifikationer til mere indholdstunge websider.

Sidst men ikke mindst understøtter Firefox 3.6 nu også Personas, som er en slags tematiseret brugerfladeskabelon, så man kan skabe sin helt personlige browser, hvilket betyder at du kan pynte med alt fra simple designs til farverige mønstre eller indhold fra en række eksterne samarbejdspartnere. Det er blandt andet muligt at tematisere Firefox med Harry Potter, Bob Marley eller Greenpeace.

Firefox 3.6 er open source og gratis at downloade.

© 2010, https:. All rights reserved.