Fujitsu overvejer sagsanlæg mod Apples iPad-navn

ibooks1

Apple var da de lancerede iPad ganske klar over at Fujitsu indtil sidste forår ejede navnet iPad.

Men ligesom da man lancerede iPhone, der også blev brugt af Cisco til en IP-telefon, har Apple også med iPad valgt at kæmpe om retten til navnet. Så vi må antage, at iPad er det absolut eneste navn Apple har lyst til at bruge for deres ny enhed, siden man gider risikere sagsanlæg.

Fujitsu iPAD er en håndholdt multifunktiosnenhed, der benyttes i butikker og Fujitsu har eget navnet iPad siden 2002. Fujitsu overvejer nu om man skal lave en retsssag mod Apple for misbrug af navnet. Fujitsu mistede godt nok navnet iPad sidste år, men på grund af Fujitsu iPAD tror man på at man kan vinde retten til navnet igen.

Når Apple så er færdig med at bekymre sig om Fujitsu iPAD er der også flere andre produkter på markedet, der allerede hedder iPad. Blandt andet en motor fra Siemens og en bh fra Canada.

© 2010, https:. All rights reserved.