General Motors vil have Tim Cook

tim-cook

Apples næstkommanderende Tim Cook er populær blandt de store firmaer og netop nu skulle General Motors forsøge at lokke ham væk fra Apple.

I følge The Business Insider, der har fået oplysningerne fra en anonym kilde, så har rekrutteringsfirmaet Spencer Stuart sat Cook på øveret på listen over ønskede kandidater til stillingen som CEO hos General Motors.

Cook er dog også værdsat hos Apple. Her fik han sidste år 800.000 dollars i løn, 100.000 mere end i 2008, samt en kontant bonus på det samme beløb. Derudover kan Cook glæde sig over en ny bunke aktier, som ud fra dagens kurs er omtrent 12,6 millioner dollars værd.

Cook har fået de ekstra “gaver” for sit store arbejde mens Steve Jobs fik foretaget en levertransplantation.

Både Dell og Motorola har i de sidste par år også bejlet kraftigt til Tim Cook.

© 2010, https:. All rights reserved.