Ny regnskabsrekord fra Apple

SteveJobsevent

Apples julekvartal blev det bedste nogensinde med en rekord i både omsætning og overskud.

Apple fremlagde i nat kvartalsregnskab for julekvartalet, der dækker månederne oktober til december 2009.

Selskabet omsatte for 15,68 milliarder dollars og trak et overskud hjem på 3,38 milliarder dollars og det er ny rekord. Samme kvartal sidste år gav Apple en samlet omsætning på 11,88 milliarder dollars og et overskud på 2,26 milliarder dollars.

Apple solgte 3,35 millioner Mac-computere hvilket er 33 procent flere end i samme kvartal sidste år. På iPhoneområdet blev salget fordoblet i forhold til samme kvartal sidste år og nåede 8,7 millioner solgte iPhones.

iPod faldt som ventet tilbage med 8 procent. Apple solgte 21 millioner iPods i kvartalet.

Steve kommenterede i en pressemeddelelse, at man er tilfreds med Apples vækst og at man planlægger at udgive en række stærke produkter i år. Jobs sluttede med at fortælle, at man allerede i denne uge lancerer et helt nyt produkt, som man har store forventninger til.

Apple holder presse-event i morgen og det er ventet at det nye produkt er en tablet.

© 2010, https:. All rights reserved.