Rygte: E-bøger fra HarperCollins

AppleeventTablet

Wall Street Journal skriver at de fra en pålidelig kilde har hørt, at Apple forhandler e-bogs-aftale med det store amerikanske selskab HarperCollins.

E-bogs-aftalen er naturligvis en del af det indhold, der skal gøre Apples kommende Mac tablet interessant og muligvis give Amazons Kindle baghjul. Det er nemlig langt fra det første rygte der peger på, at Apple muligvis planlægger at lancere sin Tablet sammen med en salgs “iTunes til bøger og aviser”.

Således skulle de første aftaler mellem Apple og HarperCollins også pege i retning af en aftale, som den Apple har med udviklerne af programmer til App Store. HarperCollins fastsætter priserne og Apple får en procentdel for hvert salg.

Om aftalen som Wall Street Journal refererer til har noget på sig, får vi at vide den 27. januar, når Apple holder sin media-event.

© 2010, https:. All rights reserved.