Steve Jobs var ikke vild med iMac-navn

Jobsevent

Apples chef Steve Jobs kunne ikke lide navnet iMac og ville hellere have kaldt den revolutionerende computer for MacMan.

Det kan man læse i en artikel i Gizmodo, hvor reklamemanden Ken Segal, der dengang arbejde for TBWA\Chiat\Day, fortæller om Jobs vanvittige navnevalg.

Til alt held, vil nogle nok mene, fik Steve Jobs ikke lov at kalde sin nye transparente kæledægge for MacMan. Det navn ver nemlig optaget af selskabet Midiman, der dengang udgav et produkt ved navn Macman.

Jobs forsøgte ellers at betale sig til at få lov at bruge navnet, men Minimacs ejere mente ikke at det var penge nok, så Jobs måtte finde sig i navnet iMac, til computeren, der i 1998 var med til at revolutionere verden og genføde Apple.

© 2010, https:. All rights reserved.