Adobe lover nu bedre Flash til Mac

Adobe Creative Suite 4 Design Premium

Adobes chief technical officer, Kevin Lynch lover at Flash Player 10.1 kører langt bedre på Mac.

En af grundene til at iPad ikke understøtter Adobes Flash er tilsyneladende at Steve Jobs er vred på Adobe over Flash, der betragets for mangelfuld, langsom og problematisk. En lang række af de sikkerhedsproblemer der er på Mac OS X, kommer nemlig direkte fra Adobe Flash, ligesom hastigheden heller aldrig har været specielt interessant.

Nu lover Adobe dog, at den kommende Flash Player 10.1 vil køre meget hurtigere og mere stabilt. Flash Player 10.1 til Mac udnytter nu CoreAnimation og det gør at Flash Player kører med samme cpu-forbrug på Mac og Windows. I følge Lynch kan Flash Player til Mac i visse tilfælde blive hurtigere end Windows-udgaven på grund af CoreAnimation.

Flash Player 10.1 udgives i en færdig udgave inden sommer.

© 2010, https:. All rights reserved.