Apple sagsøges for opkalder-information

iphone3g

Apple sagsøges nu af Intellect Wireless fra Reston, Virginia i USA.

Intellect Wireless sagsøger Apple for at bruge et af selskabets patenter, som relaterer til visning af opkalder-information, såkaldt Caller ID, blandt andet i forbindelse med brug af Multimedia Messaging Services, også betegnet som MMS.

Selskabet har, som mange andre lignende selskaber, ikke selv produceret et virkeligt produkt med brug af patenterne. I stedet beskæftiger firmaet sig udelukkende med at sagsøge og tjene penge på deres patenter.

Intellect Wireless har også sagsøgt en række mobilproducenter og mobilselskaber, blandt andre T-Mobile, Virgin, Helio, US Cellular, Motorola, LG, Sanyo, HTC og Samsung.

Selskabet kræver ti millioner dollars i erstatning fra Apple, der som altid ikke udtaler sig offentligt. Flere venter dog at Apple indgår en aftale med Intellect Wireless udenom retten, for at spare penge.

© 2010, https:. All rights reserved.