Mobilalliance vil udfordre Apple

iTunesstore

En ny alliance bestående af mobilproducenter og teleudbydere går nu sammen i en alliance, som skal bekæmpe Apples succes med App Store.

Den nye alliance hedder Wholesale Applications Community og består af blandt andre LG, Samsung og Sony Ericsson samt 24 større teleudbydere, deriblandt de fire største i USA og China Mobile, Orange og Telefonica.

Alliancen vil dermed forsøge at samle de mange forskellige softwaretilbud til de mobile operativsystemer i en fælles butik for ikke at skabe yderligere fragmentering af markedet. Derudover vil især LG, Samsung og Sony Ericsson sikre sig mod at miste yderligere markedsandele til Apple og iPhone.

Apples App Store er netop nu den absolut største onlinebutik for mobilsoftware og giver god reklame når Apple skal sælge iPhone og iPod touch.

© 2010, https:. All rights reserved.