Nu kan du betateste Steam

Steam

Valve søger nu Mac-betatestere til spiltjenesten Steam.

Valve frigiver til april alle sine spil til Mac, inklusive Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Counter-Strike, Portal og Half-Life-serien, der alle gøres tilgængelige via distributionssystemet Steam. Forud for frigivelsen skal der dog først betatestetes og her kan du hjælpe Valve.

Du skal blot tilmelde dig på Valves hjemmeside for at komme med i betragtning.

De nye spil bygger på Valves game engine Source og understøtter OpenGL, så der er ikke tale om Cider-konverteringer af de mange spil til Mac.

Valve fortæller, at når man i fremtiden køber et spil til Windows eller Mac, følger der gratis licens med til begge platforme, ligesom alle spil deler fælles servere og klienter. Det betyder at Mac og Windows-brugere kan deltage i de samme multiplayer-spil.

© 2010, https:. All rights reserved.