Bibob melder klar med SIM-kort til iPad

iPadguide

Bibob melder sig nu som det første danske mobilselskab klar med SIM-kort til iPad.

Den nye iPad 3G benytter sig af standardformatet Micro-SIM, som er en lidt mindre variant end de mere gængse SIM-kort på markedet.

Det er dog intet problem at klippe lidt at plastikken af et almindeligt kort og tilpasse det til iPad, men gider man ikke klippe, så er Bibob nu klar med nye Micro-SIM til iPad-ejere.

»Vi undrer os over, at der overhovedet kan være så meget debat om bindinger og manglende konkurrence, for man skal ikke være unødvendigt bundet til en mobiloperatør, blot fordi man har en iPad«, siger Lars Asger Petersen, direktør for mobilselskabet BiBob til Politiken.dk, på baggrund af de seneste dages mystiske og uberettigede kritik af iPad, der ifølge nogle skulle binde forbrugerne til bestemte mobilselskaber.

»Micro-SIM er et standard format, og hos BiBoB har vi allerede bestilt denne type SIM kort hos vores leverandør. Hvis konkurrencen skulle være begrænset må det være fordi mobilselskaberne vælger ikke at bestille kortene hjem«, siger Lars Asger Petersen til Politiken.

Du kan læse mere hos Bibob.

MicroSIM

© 2010, https:. All rights reserved.