Ikke flere iPads

ipadcases-inline1-09-1

En uge før den officielle lancering af iPad i USA er Apple løbet tør.

På Apple Store kan man netop nu læse, at iPad med Wi-Fi først sendes fra Apple den 12. april. Indtil fornylig var den dato den 3. april.

En positiv ting ved at Apple ikke kan følge efterspørgslen er, at selskabet sandsynligvis overgår salget af iPhones de første to dage, med den nye iPad og det på en dag. Apple solgte 270.000 iPhones de sidste to dage i juni i forbindelse med lanceringen.

Den  nuværende mangel på iPads kan skyldes produktionsproblemer. Der er dog kun rygter ude omkring dette og flere peger på at selskabet Wintek, der er Apples underleverandør af trykfølsomme skærme, er årsagen.

iPad 3G ventes fortsat at være klar sidst i april.

© 2010, https:. All rights reserved.