Jerry York truede med at gå

JerryYorkDet nyligt afdøde bestyrelsesmedlem ville egentlig hellere være gået fra Apples bestyrelse efter Steve Jobs uklare udmeldinger om sin sygdom, men valgte at blive for ikke at skabe postyr.

Steve Jobs var alt for uklar og uærlig, da han tog sygeorlov og fortalte offentligheden at det var på grund af en homonel ubalance. Først langt senere i forløbet kom det frem, at Jobs var dødsyg og havde fået en levetransplantation. Så tydeligt kom det fra York i et interview i efteråret.

Alvoren i Jobs sygdom kulminerede i sidste uge, hvor Jobs fortalte at han faktisk ville have været død, hvis ikke han havde fået en ny lever.

Jerry York var forarget over at Jobs ikke meldte klart ud fra starten og truede dengang med at droppe Apples bestyrelse. Ifølge York skulle Jobs have meldt klart ud tre uger tidligere, da det fremgik at han ikke ville deltage i Macworld Expo. York blev dog siddende for ikke at skabe panik og være nødt til at forklare, at han var utilfreds med Jobs håndtering af sin egen sygdom. Det er netop kommet frem i et interview med York i Wall Street Journal.

York sluttede med at konkludere, at han helt ærligt ville ønske at han havde sagt op dengang.

Yorks død i sidste uge efterlader et usædvanligt tomrum i Apples i forvejen meget lille bestyrelse. Der er nemlig ingen med en rigtig professionel, finansiel bagggrund tilbage til at tage over efter York. Derfor menes Apple også, at være ved at finde et nyt bestyrelsesmedlem.

© 2010, https:. All rights reserved.