Medlem af Apples bestyrelse er død

JerryYork

Apple-bestyrelsesmedlem Jerome B. York er død efter at han onsdag fik en hjerneblødning.

York har siddet i Apples bestyrelse siden 1997 og blev af mange anset som en vigtig figur i Apples genrejsning med Steve Jobs tilbage som CEO.

“Jerry kom til Apples bestyrelse i 1997 da der var flest der tvivlede på selskabets fremtid. Det har været en fornøjelse at kende og arbejde samme med Jerry og jeg vil savne ham meget”, siger Steve Jobs i en pressemedelelse, der netop nu er på forsiden af Apple.com.

York der blev 71 år, var også chef for Harwinton Capital og har i løbet af sin karriere også rådgivet Chrysler og IBM finansielt, ligesom han en kort overgang var inde over GM i 2006. Han blev dog hurtigt smidt ud igen fordi han ville droppe Hummer og Pontiac og frasælge Saab, historien har siden vist at manden havde en pointe.

Apples bestyrelse består nu af Steve Jobs, Al Gore, Millard Drexler, Andrea Jung, Arthur Levinson og Bill Campbell.

© 2010, https:. All rights reserved.