Minitest: Plants vs. Zombies

PlantsvsZombies

Det populære spil Plants vs. Zombies er en sjov og børnevenlig udgave af Age of War og andre spil i genren Tower Defence.

I spillet skal du ikke sende horder af gale krigere med alskens våben afsted. I stedet skal du skynde dig at plante små svampe eller solsikker, der kan producere henholdsvis mini-sole eller store sole til dig.

Dem skal du samle og klikke på og dermed samle point for at kunne fylde græsplænen foran det hyggelige hus du skal forsvare med alskens forsvarsplanter.

Blandt andet skydende ærteplanter i flere farver og kommer der for mange zombier for tæt på din sol-produktion, kan man hurtigt smide en kartoffel ind foran og forsinke de gale zombier fra at indtage dit hus. Sker det at zombierne kommer indenfor æder de naturligvis din hjerne! Vær opmærksom på at der skal minimum tre solsikker til for at lave nok sole til at skaffe point til et forsvar.

Spillet er underholdende for store og små og byder på en god og afvekslende spiloplevelse med et tempo der aldrig bliver alt for højt.

Grafikken og lydende er fine og pæne og det hele passer godt sammen i en blanding af gru og hygge. Prisen er på 18 kroner og det er en absolut rimelig pris for spillet.

Vi giver fire ud af seks stjerner.

Spillet er udviklet af PopCap Games der også udvikler blandt andet Peggle og Bookworm.

Systemkravet er en iPhone eller iPod touch med iPhone OS 2.2.1 eller nyere.

© 2010, https:. All rights reserved.