Rygte: Apple har købt Simplify Media

SimplifyMedia

En kryptisk besked på Simplify Medias hjemmeside har sat gang i spekulationerne.

Selskabet skriver nemlig, at man har fjernet alle selskabets programmer fra App Store omgående. Simplify Media lavede programmerne Simplify Music, Simplify Music 2 og Simplify Photo til iPhone og iPod touch.

Rygter vil nu vide at Apple har opkøbt selskabet for at bygge programmernes funktionalitet direkte ind i iPhone OS 4.0.

Simplify Media fortæller, at nuværende brugere kan benytte programmerne i de næste tre måneder, hvorefter der kommer en officiel udmelding om selskabets nye retning. Det tidsrum vil være sammenfaldende med frigivelsen af iPhone OS 4.0 ifølge flere rygter.

Simplify Music og Simplify Photo benyttes til at streame musik og fotos mellem iPhone og computer.

Simplify Media skriver blandt andet dette på deres hjemmeside:

After developing the technology behind Simplify Media for over 4 years, it is time for us to take it in a new direction. In order to focus on this transition, we will no longer be offering the current software to new users. Today we are removing the Simplify iPhone applications from the App Store, and new account creation will be disabled shortly after that. However, existing Simplify accounts and clients will continue to work fine.

We are unable to share our future plans at this time but hope to be able to announce the re-launch of the technology soon. In the meantime, we will continue to operate the existing service for at least the next 3 months. Many thanks to those of you who have supported us and helped us improve Simplify over the last few years! We hope you will enjoy its future incarnations as well.

© 2010, https:. All rights reserved.