Rygte: iPad lanceres udenfor USA den 24. april

ipadcases-inline1-09-1

En række medarbejdere i Apple Stores i Canada har fået at vide at de ikke kan få fri den 24. og 25. april.

Det samme skete i en række Apple Stores, da Apple forberedte lanceringen af iPhone 3G. Angiveligt sker dette for at sikre at alle medarbejdere står klar til at håndtere de mange kunder, der sandsynligvis vil strømme til Apples butikker for at købe en iPad.

Selvom iPad lanceres internationalt den 24. april er det dog usandsynligt af Danmark er blandt de lande.

Apple har tidligere fortalt, at man ville begynde med USA og så udvide med otte lande i slutningen af april. De otte lande skulle være Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Italien, Japan, Spanien, Schweiz og UK, først herefter lanceres iPad i flere lande.

© 2010, https:. All rights reserved.