Rygte: Nyt Cinema Display på 27″ til sommer

LEDCinemaApple er ved at udvikle et nyt LED Cinema Display på 27″, som ventes klar til sommer.

Ifølge rygtet der er publiceret på Appleinsider, så ventes den nye 27″ skærm at ligne det eksisterende 24″ LED Cinema Display, der blev udgivet i oktober 2008.

Den nye skærm går under kodenavnet “K59” internt hos Apple og har en LED-backlit LCD-skærm med en 2560 x 1440 pixels opløsning. Apple har angiveligt trukket lanceringen af den nye skærm fordi man har ventet på at denne type skærm med denne høje opløsning skulle falde i pris.

Ifølge Applensider kommer den længe ventede nye Mac Pro også først til sommer og ikke i denne måned, som flere rygter har peget på. Den vil muligvis blive en såkaldt dodeca-core-model, med hele tolv kerner bestående af Intels nyeste Westmere-baserede hexacore-chips.

© 2010, https:. All rights reserved.