Valve bekræfter Steam til Mac (opd.)

Left4Dead

Der har været en del rygter omkring Valves nye Mac-satsning, men nu er Steam bekræftet foruden en række spil til Mac.

Valve frigiver allerede i april alle sine spil til Mac, inklusive Left 4 Dead 2, Team Fortress 2, Counter-Strike, Portal og Half-Life-serien, der alle gøres tilgængelige via distributionssystemet Steam.

Det kommende Portal 2 frigives på samme tid til Mac og Windows, fortæller Valve.

De nye spil bygger på Valves game engine Source og understøtter OpenGL, så der er ikke tale om Cider-konverteringer af de mange spil til Mac.

Valve fortæller, at når man i fremtiden køber et spil til Windows eller Mac, følger der gratis licens med til begge platforme, ligesom alle spil deler fælles servere og klienter. Det betyder at Mac og Windows-brugere kan deltage i de samme multiplayer-spil.

© 2010, https:. All rights reserved.