Apple stopper Adobes Flash converter

iPhoneOS4

Apple og Adobe støder nu igen sammen omkring Flash, da Apple har udelukket muligheden for at konvertere flashprogrammer til iPhone.

En ny mulighed i Adobes kommende Flash Professional CS5-pakke er at konvertere flashprogrammer til iPhone-programmer let og elegant.

Den mulighed får Adobe nu sandsynligvis ikke mulighed for at tilbyde sine brugere alligevel, for Apple har opdateret brugeraftalen til selskabets iPhone-udviklere i forbindelse med præsentationen af iPhone OS 4.0.

I den opdaterede aftale kan man nu læse, at iPhone-programmer skal være skrevet i Objective-C, C, C++ eller Javascript. Det betyder sandsynligvis også at programmet Monotouch der konverterer iPhone-programmer udfra C# og .NET udelukkes, skriver Daring Firball.

© 2010, https:. All rights reserved.