Pænt 2. kvartalsregnskab fra Apple

Appleearnings

Apple har netop fremlagt tallene for regnskabsårets 2. kvartal og det går rigtig godt med salget.

Apples 2. kvartal lød på en samlet omsætning på 13,5 milliarder dollars og det er markant bedre end samme kvartal sidste år, hvor Apple omsatte for 9.08 milliarder dollars. Ifølge Apple kom 58 procent af den samlede omsætning i kvartalet fra salg udenfor USA.

Apple solgte 2,94 millioner Mac-computere i 2. kvartal og det er en fremgang på 33 procent i forhold til samme kvartal sidste år.

Antallet af iPhone fortsætter med at stige. Apple har i 2. kvartal solgt 8,75 millioner iPhones og det er en stigning på 131 procent i forhold til 2. kvartal sidste år. Som ventet betyder fremgangen i salget af iPhones en tilbagegang i antallet af iPods, der dog ikke falder nær så langt tilbage som iPhone går frem.

Apple solgte 10,89 millioner iPods i 2. kvartal og det er en tilbagegang på en procent hvis man sammenligner med 2. kvartal sidste år.

Det måske mest interessante i forbindelse med regnskabet er ikke så meget selve resultatet, men mere det Steve Jobs siger i en pressemeddelelse sammen med kvartalsregnskabet. Her siger Jobs blandt andet, at efter lanceringen af iPad har man flere interessante produkter på trapperne til senere i år.

© 2010, https:. All rights reserved.