iPad æder sig ind på iPod

iPadreklame

Apples iPad er meget populær i USA, men det går ikke ud over Mac-salget, som nogle frygtede.

Derimod går det tilsyneladende ud over antallet af solgte iPods, hvor iPad sandsynligvis erstatter en del af salget fra iPod touch.

Ifølge Piper Jaffrays Gene Munster solgte Apple i april måned 39 procent flere Mac-computere end sidste år og dermed er der intet der tyder på at iPad har en negativ indflydelse på salget af Mac-computere.

Omvendt faldt salget af iPod med 17 procent i april, i forhold til sidste år. Faldet er mere end ventet af Munster tidligere og ifølge Munster er iPad årsag til faldet. Sandsynligvis fordi mange forbrugere hellere vælger iPad fremfor iPod touch.

De nye salgsdata er leveret af NPD Group og du kan læse mere hos Fortune.

© 2010, https:. All rights reserved.