Adobe frigiver Photoshop Lightroom 3

Photoshoplightroom

Adobe har netop frigivet Photoshop Lightroom 3 med en helt ny arkitektur, der giver meget bedre hastighed.

Adobe har specielt brugt udviklingstiden på at gøre håndteringen af billeder meget hurtigere. Det betyder at billeder loader hurtigere og generelt er håndteringen af store billedbiblioteker også forbedret. Det samme gælder RAW-håndteringen i Photoshop Lightroom 3.

Derudover er der et vædl af konkrete forbedringer i Photoshop Lightroom 3, blandt andet mulighed for at arbejde med vandmærker, bedre import, deling vi Flickr, korrigering af perspektiver og support af en række DSLR-videokameraer.

Det er muligt at hente en testversion og afprøve de nye tiltag i Lightroom inden du køber.

Systemkrav til Mac OS X er:

  • Intelprocessor
  • Mac OS X v10.5 eller  v10.6
  • 2GB RAM
  • 1GB harddiskplads
  • 1,024×768 display
  • CD-ROM

© 2010, https:. All rights reserved.