AOL ville købe Apple i 2002

Case

Tidligere chef for AOL Steve Case afslører i et nyt interview, at AOL overvejede at købe Apple i 2002.

AOL’s gamle chef overvejede at købe Apple i 2002 og sætte Steve Jobs i spidsen for sammenkøringen af AOL, Time Warner og Apple.

Historien viste at det ikke skete og i stedet udviklede Apple sig til at blive langt større end AOL og Time Warner. AOL står i forvejen bag nogle at de dårligste opkøb i nyere tid, nemlig opkøbet af Netscape og ICQ.

Omvendt ville det sikkert have gået hvis AOL havde satset på Apple mens man havde chancen. Apple har nemlig en markedsværdi i dag på 240 milliarder dollars. Omvendt har AOL nu en markedværdi på 2,2 milliarder dollars og Time Warner har en markedsværdi på 35,4 milliarder.

Se et interview med Case nedenfor og læse og se flere interviews på All Things Digitals hjemmeside.

© 2010, https:. All rights reserved.

Tags:, , ,