Steve Jobs talte om Flash på D8-konferencen

Apple-Jobs

Apples CEO var med på dette års D8 konference i Rancho Palos Verdes.

Her sagde Jobs blandt andet, at beslutningen om at droppe Flash i iPad var en teknologisk beslutning, uden de helt store strategiske overvejelser. Apple anså blot Flash for at være fortidens teknologi og HMTL 5 som fremtidens.

Af samme grund forstår Jobs ikke Adobes reaktion, der ikke kom da Apple lancerede iPhone, men først da iPad dukkede op. Faktisk sagde Job til Adobe, at han gerne ville se på Flash i iPad igen, hvis Adobe kunne få Flash til at virke hurtigere.

Jobs pegede ligeledes på, at markedets reaktion vil vise om Apple har taget den rette beslutning. At dømme efter Jobs selvsikkerhed og salgstallene, er der dog intet der tyder på at Apple har valgt forkert ved at fravælge Flash. Omvendt ligger det måske i ordene, at markedet kan tvinge Apple til at genoverveje sin holdning til Flash på iPad og iPhone såfremt succesen aftager.

Læs mere om det hos MacNN og se en video fra D8 med Jobs:

© 2010, https:. All rights reserved.