Steve Jobs: Hold rigtigt på iPhone 4

iPhone4.0.jpg

Flere brugere har problemer med signalet på iPhone 4.

En række brugere oplever signalforringelser med den nye iPhone 4, men Apple har en løsning, der muligvis overrasker de fleste. Apple vil nemlig ikke medgive at der er designproblemer med iPhone 4, derimod er det brugernes egen skyld.

I en email til en bruger skriver Jobs, at vedkommende bare må holde et andet sted på iPhone 4. Helt konkret skriver Jobs “lad blot være med at holde den (iPhone, red.) sådan”.

Engadget har også modtaget en længere forklaring fra Apple, hvor det fremgår hvor man ikke må røre sin mobil såfremt man oplever at signalet forsvinder:

“Gripping any mobile phone will result in some attenuation of its antenna performance, with certain places being worse than others depending on the placement of the antennas. This is a fact of life for every wireless phone. If you ever experience this on your iPhone 4, avoid gripping it in the lower left corner in a way that covers both sides of the black strip in the metal band, or simply use one of many available cases.”

© 2010, https:. All rights reserved.