Forbrugermagasin nægter at anbefale iPhone 4

iPhone4g

Det store amerikanske forbrugermagasin Consumer Reports vil ikke anbefale iPhone 4.

Consumer Reports har testet antennen og har konkluderet at modtageforholdende er så dårlige, at magasinet ikke kan anbefale forbrugerne at købe iPhone 4.

Ifølge Consumer Reports er det ved at berøre iPhone 4 på venstre side på et bestemt sted at signalet forringes, som flere andre undersøgelser også har vist. Apples løsning har blandt andet været at undlade at berøre iPhone på dette sted eller købe et etui. Ifølge Consumer Reports kan tape over samlingen i venstre side også løse problemet.

“Consumer Reports’ engineers have just completed testing the iPhone 4, and have confirmed that there is a problem with its reception. When your finger or hand touches a spot on the phone’s lower left side—an easy thing, especially for lefties—the signal can significantly degrade enough to cause you to lose your connection altogether if you’re in an area with a weak signal. Due to this problem, we can’t recommend the iPhone 4”, skriver Consumer Reports.

Consumer Reports har testet tre forskellige iPhone 4-modeller fra tre forskellige butikker i et lukket rum der holder radiosignaler ude. Samme test er tidligere lavet på Palm Pre og iPhone 3GS.

Forbrugermagasinet har 7,4 millioner abonnenter.

© 2010, https:. All rights reserved.