Fortsat stigende Mac-salg

AppleStore2Paris

Apple sælger stadig flere og flere Mac-computere.

Her få dage før Apple frigiver kvartalsregnskab er Gartner og IDC klar med foreløbige bud på markedsandele og salg i USA.

Og skal man tro Gartner så går det godt for Apple salg af Mac-computere . Ifølge analysefirmaet har Apple solgt 1,75 millioner Mac-computere i det seneste kvartal i USA og det er 24,7 procent flere end i samme kvartal sidste år. Det giver Apple en markedsandel på 9,8 procent.

IDC er lidt mere konservative i sine forventninger, men dog også meget positive. Ifølge IDC har Apple solgt 1,6 millioner Mac-computere i sidste kvartal og det giver Apple en markedsandel på 8,8 procent.

Apple er sammenlagt på en fjerdeplads i USA kun overgået af HP, Dell og Acer i størrelse. Toshiba er femmer og i kraftig væskt opad og forventes at overtage Apples plads om kort tid.

© 2010, https:. All rights reserved.