Safari Extensions Gallery snart klar

SafariExtensions

Apples Safari 5 virker officielt med tredjepart-plugins og snart er der en officiel side med links til alle udvidelser.

Hidtil har der ikke været meget information ude om Safari Extensions Gallery , men nu er der dukket yderligere information op fra Apple selv, som peger på at man snart er klar med Safari Extensions Gallery.

I en email til Apples udviklere skriver Apple:

“Submit your Safari extension today. Selected extensions will be featured on the new Safari Extensions Gallery. We’ll soon be launching the Safari Extensions Gallery, a new destination that provides you with an opportunity to increase the visibility of your Safari extension beyond your website.”

Du kan læse med i denne guide og se hvordan du slår udvidelser til i Safari 5.

© 2010, https:. All rights reserved.