Apple-chef fyret efter problemer med iPhone 4

MarkPapermaster

Apple har netop fyret en top-chef som man mener er ansvarlig for problemerne med iPhone 4.

Apples store problemer med iPhone 4 og antennerne har nu ført til at en af Apples top-chefer er blevet fyret, mener blandt andet John Gruber fra Daring Fireball.

Apple bekræftede også selv i går, at Senior VP of Device Hardware Engineering, Mark Papermaster, forlader selskabet, men vil ikke fortælle om han blev fyret.

Ifølge flere medier og Gruber, så er der dog ingen tvivl om at Papermaster er blevet fyret. Gruber skriver på sin blog, at Papermaster allerede den 23. juli blev identificeret som hoveansvarlig for problemerne med iPhone 4, som han delvist har været ansvarlig for.

Papermaster fyldt en del i medierne for et års tid siden, da Apple og IBM kæmpede om hans evner. Papermaster ønskede at forlade IBM, men IBM ville ikke lade ham gå til Apple på grund af en klausul i kontrakten, der forbød ham at dele vitale informationer med andre selskaber. Papermaster har nemlig en meget stor viden om centrale teknologier efter mange års arbejde hos IBM, men nu er han altså også ude fra Apples trygge kontorer.

Papermasters job overtages midlertidigt af Bob Mansfield, der er ansat som Senior VP Mac hardware engineering.

© 2010, https:. All rights reserved.