Changewave: Færre tabte opkald med iPhone 4

iPhone4e

Imod alle forventninger viser en ny undersøgelse at iPhone taber førre opkald for brugerne end iPhone 3GS.

Den nye rapport om iPhone kommer fra det amerikanske analysefirma Changewave, der har undersøgt hvor tilfredse kunderne er med iPhone 4 sammenlignet med forrige modeler.

Langt de fleste iPhone 4-ejere rater deres tilfredshed lavere end den rating ejerne gav da de fik iPhone 3GS. Der lader altså til at være mindre glæde forbundet med den nye iPhone 4, men det er dog ikke være end at 71 procent stadig er yderst tilfredse med iPhone mens 21 procent er nogenlunde tilfredse.

Mens tilfredsheden muligvis er lidt lavere uden dog at være bekymrende lav, så viser Changewave’s undersøgelse en anden meget spændende ting, nemlig at iPhone 4 lader til at tabe færre opkald end iPhone 3GS. Hvor iPhone 3GS havde en “dropped call rate” på 6,3 procent, så er den kun på 5,2 procent med den nye iPhone 4, der siden lanceringen er levet kritiseret for at have for dårlige antenneforhold.

Om Apples gratis uddeling af etuier, der forbedrer signalet, har hjulpet på at sænke antallet af tabte opkald, vides ikke.

Læs mere om den nye undersøgelse.

© 2010, https:. All rights reserved.