Hemmelige Apple-produkter i iOS 4.1

Som så mange gange før er der fundet oplysninger om nye Apple-produkter i koden til iOS 4.1.

Lettere skjult i iOS 4.1 kan man finde referencer til en “iPod 4.1” samt til “iProd 2.1.

Mens iPod 4.1 med garanti henviser til den nye iPod touch, er det mere uvist hvad iProd 2.1 henviser til, men de fleste bud lyder på en ny version af iPad. Før den første iPad blev udgivet blev den også refereret som iProd i koden i iOS.

Skjult i koden er der også fundet en ukendt Apple-dims med navnet “unknownHardware”, skriver Appleinsider. Det er dog muligt at denne er Apples nye Apple TV-enhed, der frigives under navnet iTV, ifølge de nyeste rygter.

Læs mere hos Appleinsider.

De nyeste rygter peger på at Apple lancerer nye iPods i løbet af september, og muligvis før. Den nye iPod touch skulle få en af Apples A4-processorer, et Retina Display og FaceTime support, mens der er vilde rygter ude omkring iPads i forskellige størrelser.

En række kilder hævder stædigt, at Apple arbejder på både en 7″ og en ny 9,7″ iPad. De nye 7″ iPad skulle benytte en ARM Cortex A9-processor og have mere ram.

© 2010, https:. All rights reserved.