Kraftig vækst i erhvervssalget for Apple

Apples salg til myndigheder, offentlige institutioner og erhvervslivet eksploderede i juni-kvartalet.

Apple salg voksede nemlig med 200,8 procent i forhold til samme kvartal året før indenfor et bestemt segment.

Apples enorme stigning indenfor salg til offentlige myndigheder i USA er 16 gange højere end resten af markedet, der ligger på 12,1 procent i forhold til juni-kvartalet sidste år, Charlie Wolf, der er analytiker hos Needham.

Indenfor erhvervssalget generelt har Apple hævet markedet med 49,8 procent i forhold til samme kvartal sidste år. Resten af markedet ligger på 15,7 procent, så Apple vokser også her langt hurtigere end konkurrenterne. Indenfor salget til segmentet “meget store virksomheder” har Apple haft en vækst på mere end 100 procent i salget i forhold til samme kvartal sidste år, skriver Appleinsider.

Den store vækst man muligvis skyldes at mange store virksomheder har valgt at lægge investeringer i nye computere på samme tidspunkt helt tilfældigt eller at man blot i langt højere grad eksperimenterer med Mac som platform.

Consumersalget steg i junikvartalet med 31,4 procent i forhold til samme kvartal sidste år, hvilket er lidt mere end det generelle markeds vækst på 25,4 procent.

Uddannelsessalget må dog skuffe Apple. Apple voksede nemlig kun 14,7 procent i juni-kvartalet i forhold til samme kvartal sidste år. Det generelle marked er nemlig vokset med 21,7 procent i forhold til samme kvartal sidste år, og det betyder altsåat Apple taber markedsandele.

© 2010, https:. All rights reserved.