Krak 2.0 til iPhone med Augmented Reality

Krak

Krak 2.0 til iPhone er frigivet og giver brugerne helt nye muligheder via Augmented Reality-teknologien, som Krak er blandt de første i Danmark til at udnytte.

Krak 2.0 leverer med teknologien Augmented Reality og nøjagtige kort fra Krak til, sammen med telefonens kamera, GPS og kompas, en kraftigt forbedret udgave af virkeligheden med virtuelle skilte og vejledninger om de omgivelser du bevæger dig rundt i.

Det kan man blandt andet bruge til lettere at finde frem til nærmeste café, bager eller blomsterhandler med sin iPhone.

Du står f. eks. midt i København og har lyst til italiensk mad. Du tager din iPhone frem og åbner din Krak-applikation. Du søger og finder en italiensk restaurant. På skærmen ser du nu gaden foran dig, og Krak guider dig hen til restauranten. Så enkelt er det!”, siger Claus Thor Nielsen, Onlinechef hos Eniro Danmark.

”Du kan simpelthen se gaden med Kraks infomationer igennem din iPhone, og alt efter, hvilken retning du vender din iPhone, så viser Krak, hvilke butikker, apoteker, barer osv, der er i nærheden. Den viser, hvor langt der er hen til butikken, og i hvilken retning du skal gå. Der er naturligvis også telefonnumre, links til hjemmesider, billeder og bedømmelser, så du har så meget information som muligt, inden du foretager et valg,” fortsætter Claus Thor Nielsen.

Krak 2.0 udvides senere på året med nye funktioner blandt andet en funktion, der giver brugerne information om gode tilbud lige i nærheden. Samtidigt får annoncører en enestående mulighed for at lave målrettet markedsføring.

Programmet virker på alle iPhones, men ”Augmented Reality” kræver iPhone 3GS eller iPhone 4. Krak 2.0 er gratis.

Du kan se en film med Krak 2.0 nedenfor.

© 2010, https:. All rights reserved.