Microsoft starter PC versus Mac-side

Apple er netop stoppet med at lave Get a Mac-reklamer med fokus på forskellene mellem Mac og Windows, men nu tager Microsoft over hvor Apple slap.

Microsoft har nemlig lavet deres helt egen PC versus Mac-side, hvor man fremhæver fordelene ved Windows-baserede PC’er fremfor Mac-baserede PC’er, af mange efterhånden mest betegnet som PC versus Mac, selvom en Mac jo også er en PC.

Blandt andet slår Microsoft på fordelene ved Windows 7 fremfor Mac OS X idet det blandt andet kalder Windows 7 for “designed for work and play.” Det følges op ved at pege på at en Mac ikke kan afspille Blu-Ray og at der er langt færre spil til Mac.

Microsoft argumenterer også for at Windows er langt bedre til produktivitet og understøtter langt flere dokumentformater end Mac OS X.

Se siden hos Microsoft og klik nedenfor på tagget “Get a Mac” hvis du vil se nogle af de gamle Get a Mac-reklamer.

© 2010, https:. All rights reserved.