Minitest: Star Trek Communicator App

StraTrekCom

Som gammel fan af Star Trek og specielt den helt gamle serie med Captain Kirk og Spock fra 60’erne, var det en glædelig overraskelse, da jeg den anden dag faldt over et nyt program til iPhone.

Det nye program hedder nemlig Star Trek Original Series Communicator og er som navnet antyder et officielt program der forvandler specielt din iPhone eller iPod touch til den klassiske communicator fra Star Trek, og det med rigtig fin grafik og gode old school-detaljer. Programmet kører også på iPad, men den er simpelthen for stor til at være en “rigtig” communicator.

Star Trek Original Series Communicator indeholder blandt andet de originale lyde samt en række audioklip med de gode gamle skuespillere og klassikere som “Two to beam up Scotty” er også at finde på listen over bevaringsværdige minder fra en svunden tid.

For at starte din Star Trek Original Series Communicator skal du naturligvis bevæge din iPhone, lidt på samme måde som Star Trek Original Series Communicator skulle bevæges for at løfte klappen.

Det måske sjoveste ved Star Trek Original Series Communicator er at det ikke bare er et ubrugeligt program, men et ret funktionelt program. Klik på den lille højttaler nederst i venstre hjørne og der åbnes straks op for muligheden for at lave rigtige telefonopkald med link til din adressebog.

Jeg er vildt begejstret for det lille program, der sælges i App Store for 12 kroner. Er du Star Trek-fan eller nostalgisk anlagt, så prøv det!

Programmet får fem ud af fem stjerner. Den sidste stjerne gives fordi der er rigtig funktionalitet indbygget og det faktisk er muligt at ringe fra programmet.

Systemkravet er iOS 3.1 eller nyere samt en iPhone, iPod touch eller iPad.

StartrekiPhone

StarTrek

© 2010, https:. All rights reserved.